Uforglemmelige opplevelser starter her

Lei hytter og fritidsboliger

Et samarbeid mellom Nettavisen og lokalaviser i Amedia

Et samarbeid mellom Nettavisen og lokalaviser i Amedia

Lei ut og få en hyggelig ekstrainntekt

Har du en hytte eller feriebolig som av og til står tom? Da kan det være gode penger å tjene på utleie via Hytteopphold.no. Vi markedsfører ditt utleieobjekt i lokalaviser og på Nettavisen.no. Vi er din samarbeidspartner på leiemarkedet, og sørger for at ditt utleieobjekt blir vist til potensielle leietakere. Både som utleier og leietaker får du rabatt som abonnent hos en Amedia-avis.

Noen spesielt utvalgte hytter

Uforglemmelige opplevelser starter her​

Informasjon for utleiere

Mange vil leie hytte i Norge, men det er for få objekter å velge blant. Bare 5000-7000 norske hytter blir leid ut én eller flere ganger i løpet av året. Det å feriere på leid hytte er en trend som vokser, så flere leieobjekter trengs.

Totalt antall hytter og andre fritidsboliger i Norge

434 809

Tall fra 2019

Estimat på antall hytter som årlig leies ut i Norge

5000+

Tall fra 2018

Hytteleie

Det er ikke alle som har mulighet til eller ønsker å eie sin egen hytte. Det å eie en hytte innebærer også løpende økonomiske og praktiske forpliktelser. Da er leie et fint alternativ.

Enormt potensial

Kun 2-3 prosent av alle hytter og fritidsboliger i privat eie leies ut én eller flere ganger i løpet av året. Det betyr at mange går glipp av en hyggelig ekstrainntekt ved ikke å leie ut egen hytte.

Bra opphold

Hytteopphold vil gjøre alt for at du skal ha et så bra opphold som mulig. Det stilles krav til kvalitet og standard til alle utleiere som benytter denne løsningen som utleiekanal.

Fotavtrykk

Det finnes alt for mange hytter som blir lite brukt. Ved utleie av hytten så kan andre få en unik opplevelse uten selv å eie en hytte. Dette sparer naturen for enda flere unødvendige utbygginger.